Wiebetech RedPort SAS/SATA 6G Write block Forensic PCIe host bus adapter

Productcode:
30410-1100-0002
|
EAN/UPC:

Login voor uw prijs

RedPort een nieuwe manier voor Write blocking

De RedPort familie biedt write-blocked poorten aan een Windows of Linux computer. Door een storage behuizing aan te sluiten op de RedPort is deze 100% geblokkeerd tegen schrijven.

De RedPort werkt gelijkwaardig aan de Wiebetech Forensic Docks, en voorkomt dat diskdrives overschreven kunnen worden. De RedPort is een PCI card en opereert vanuit de computer daar waar de Docks dit buiten de computer doen.

WiebeTechs RedPort host cards zijn ontwikkeld in samenwerking met ATTO Technology, marktleider in storage interface connectiviteit. De combinatie van ATOs jarenlange ervaring met SCSI, Fibre Channel en SAS technologie en Wiebtechs kennis resulteert in een perfect product voor de forensische markt.

De RedPort SAS biedt twee externe 3.0Gb/s Serial Attached SCSI (SAS) interfaces via SFF-8088 aansluitingen. Op de RedPort SAS kunnen storage behuizingen worden aangesloten die over een SAS interface beschikken en ondersteunt SAS, SATA-II en SATA devices. De card heeft een x8 PCI Express bus en is geschikt voor gebruik onder Windows Server 2003, 2008, XP, Vista / Mac OS X (10.4.x en 10.5.x) en Linux (Red Hat en SuSE).

Klik hier voor de Brochure.