Over ons

Stebis BV is al sinds 1985 een toonaangevende value added distributeur. We bieden oplossingen voor niche- en mainstream markten op het gebied van desktops, notebooks, servers, geheugen, storage, back-up, multimedia en netwerk. Dit doen we door ons gesegmenteerde marketingbeleid gericht op zowel resellers als retailers en zakelijke gebruikers.

Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, Unix en Linux. Elk segment wordt bediend door onze diverse afdelingen, die nauw met elkaar samenwerken om multi-OS en crossplatform oplossingen te ondersteunen en implementeren. Onze eigen technische dienst, die uitgerust is met de nieuwste technologieën en bemand wordt door capabele mensen met kennis van hardware en software ontwikkelingen, maakt dit mogelijk.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw IT-oplossingen, kies dan voor Stebis BV. We staan klaar om uw behoeften te begrijpen en u te voorzien van de best mogelijke oplossingen voor uw bedrijf.