Wiebetech 10pack of Mouse Jiggler MJ3 automatic mouse/keyboard activity emulation dongle fits standard USB ports programmable

Productcode:
30200-0100-0023
|
EAN/UPC:
673825423646

Login voor uw prijs

De Mouse Jiggler voorkomt dat de computer in slaapstand terecht komt of dat de screensaver geactiveerd wordt. Voor IT gebruikers een handig hulpmiddel tijdens (langdurige) installaties en downloads waarbij de activiteit van een screensaver niet gewenst is.

Forensiche onderzoekers gebruiken de Mouse Jiggler om een computer actief te houden en daarmee te voorkomen dat een screensaver of hybernate functie in werking treed en er vervolgens een login / password nodig is om verder te kunnen werken.

De Mouse Jiggler wordt op een USB poort aangesloten en gedraagt zich als een standaard muis (Human Interface Device (HID)), er zijn geen software drivers voor nodig. De Mouse Jiggler is ondersteunt in Windows en Mac OS en andere operating systems die HID ondersteunen.

Deze uitvoering genereert snelle muis activiteit en op het scherm is in een oogopslag duidelijk dat de Mouse Jiggler actief is.