ATTO 10 user iSCSI Xtend SAN initiator Mac OS X Software INITMAC0010

Productcode:
INIT-MAC0-010
|
EAN/UPC:

Login voor uw prijs

10 user - iSCSI Xtend SAN initiator Mac OS X Software

ATTOs Xtend SAN iSCSI Initiator voor Mac OS X biedt Mac gebruikers de mogelijkheid om de voordelen van iSCSI te benutten, een van de snelst groeiende storage networking methodes van vandaag. iSCSI benut de voordelen van Ethernet infrastructuur plus die van network attached storage, waarmee de kosten en complexiteit van Fibre Channel worden vermeden.

.iSCSI is een belangrijke enabler voor applicaties zoals collaborative digital video/audio workflows, laptop connectivity en remote backups. Met iSCSI kunnen MKB en werkgroepen alle voordelen van een SAN omgeving gebruiken, ook bij beperkt budget. Xtend SAN is uitgebreid en intensief getest met producten van iSCSI fabrikanten en verzekerd een hoge mate van interoperabiliteit.

De eenvoud van iSCSI maakt het een ideaal storage networking protocol voor Mac OS X gebruikers die bekend zijn met het legendarische gebruiksgemak van Mac OS X, zelfs niet-technische gebruikers kunnen set-up en beheer van een server uitvoeren met een paar muis kliks. Xtend SAN biedt een gebruikers interface die de elegantie en eenvoud van reflecteert die Mac OS X gebruikers verwachten.

Klik hier voor de Brochure.