Wiebetech 10 stuks Mouse Jiggler 1 Bulk verpakt Slow movement MJ1 Zwart

Productcode:
30200-0100-0021
|
EAN/UPC:

Login voor uw prijs

De Mouse Jiggler voorkomt dat de computer in slaapstand terecht komt of dat de screensaver geactiveerd wordt. Voor IT gebruikers een handig hulpmiddel tijdens (langdurige) installaties en downloads waarbij de activiteit van een screensaver niet gewenst is.

Deze slow movement editie verplaatst de muis pointer afwisselend naar links en recht met een (1) pixel. Dorodat het tempo laag is en de pointer slechts een pixel van plek verspringt, kan er gewoon doorgewerkt (gelijktijdig) worden met de normale muis.

Forensiche onderzoekers gebruiken de Mouse Jiggler om een computer actief te houden en daarmee te voorkomen dat een screensaver of hybernate functie in werking treed en er vervolgens een login / password nodig is om verder te kunnen werken.

De Mouse Jiggler wordt op een USB poort aangesloten en gedraagt zich als een standaard muis (Human Interface Device (HID)), er zijn geen software drivers voor nodig. De Mouse Jiggler is ondersteunt in Windows en Mac OS en andere operating systems die HID ondersteunen.

Deze uitvoering genereert trage muis activiteit en kan gelijktijdig met normale werkzaamheden gebruikt worden.

Verpakt per 10 met 1 users manual sheet