CHERRY

Over CHERRY

Cherry Europe GmbH is gevestigd in Auerbach/Opf., Duitsland en is een wereldwijd toonaangevende producent van computer-invoerapparatuur met een focus op office, gaming, industry, security, eHealth-oplossingen en switches voor mechanische toetsenborden. In productiefaciliteiten en vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, China (Vasteland, Hongkong, Taiwan) en de VS werken bij CHERRY ca. 400 medewerkers.

 

Sinds de oprichting in 1953 staat CHERRY voor Duitse kwaliteitsproducten, die in Duitsland ontworpen en speciaal voor de vereisten van de klanten ontwikkeld worden. In het jaar 2019 opent CHERRY een nieuw hoofdkantoor in Auerbach. Dit weerspiegelt de nieuwe waarden van CHERRY op het gebied van de werkplek van de toekomst en New Work weerspiegelt.

 

CHERRY staat voor hoge kwaliteit, passie en design in werkomgevingen. Het bedrijf richt zich op zowel consumenten als bedrijven die hoge eisen aan de prestaties, levensduur en functionaliteit van hun computer-invoerapparatuur stellen.

Het bedrijf CHERRY

Ontdek hoe CHERRY na de oprichting in een kelder in de VS vanaf 1953 fuseerde met German Engineering en vandaag Original CHERRY kwaliteit op het gebied van toetsenborden en randapparatuur levert.

Evenementen

Beleef onze producten en ga met ons in gesprek. Hier hebben we onze beursdata en evenementen voor u samengesteld.

Milieu & duurzaamheid

Wij nemen productverantwoordelijkheid serieus en produceren onze producten al lange tijd duurzaam. Sommige van onze producten zijn daarom bijvoorbeeld met de "Blauer Engel" bekroond.

Productcertificeringen

Vertrouwen berust op ervaring en betrouwbaarheid. CHERRY biedt u bij alle toetsenborden, muizen en andere randapparatuur zekerheid, ook in de vorm van een groot aantal productcertificeringen.

Onze technologie

Lees meer over onze geavanceerde technologieën die voor een perfecte toetsaanslag zorgen. En dat vele aanslagen lang.

Code of Business Conduct

Het merk Cherry staat voor topkwaliteit, innovatie, technologische competentie en een open en fair partnerschap.