Wednesday 17 January 2024

QNAP TBS-h574TX en TVS-h874T Secure felbegeerde CES 2024 Picks Awards van TechRadar Pro.

QNAP TBS-h574TX en TVS-h874T Secure felbegeerde CES 2024 Picks Awards van TechRadar Pro

Las Vegas, 17 januari 2024 – QNAP Systems, Inc., een wereldleider in Network-Attached Storage (NAS)-oplossingen, is verheugd aan te kondigen dat twee van zijn geavanceerde producten, de QNAP TBS-h574TX en TVS-h874T, zijn door TechRadar Pro erkend en bekroond met de prestigieuze CES 2024 Picks Awards.

De CES (Consumer Electronics Show) is 's werelds belangrijkste technologieshowcase, en de CES Picks Awards behoren tot de meest gewilde onderscheidingen in de branche, waarbij innovatie en uitmuntendheid op het gebied van consumententechnologie worden erkend. TechRadar Pro, een van de meest gerespecteerde technische media, staat bekend om zijn diepgaande analyses en uitgebreide berichtgeving over de nieuwste technische trends.

De QNAP TBS-h574TX en TVS-h874T vielen op tussen de concurrentie door hun baanbrekende eigenschappen, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid.

TBS-h574TX - Winnaar van de CES 2024 Picks Award:
De QNAP TBS-h574TX is een compacte maar krachtige all-flash NASbook ontworpen voor videoproductiestudio's en kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt razendsnelle prestaties, aangedreven door de nieuwste Intel® Core™-processors, waardoor naadloze gegevenstoegang en opslagbeheer wordt gegarandeerd. De unieke Thunderbolt™ 4-connectiviteit en vijf E1.S of M.2 PCIe NVMe SSD's bieden razendsnelle bewerking van multimediabestanden en zijn compatibel met een breed scala aan apparaten.

TVS-h874T - Winnaar van de CES 2024 Picks Award:
De TVS-h874T is een NAS met hoge capaciteit die opslag- en multimediamogelijkheden opnieuw definieert. Uitgerust met 8 schijfposities, is hij perfect voor makers van inhoud, bedrijven en thuisgebruikers die op zoek zijn naar uitgebreide opslagcapaciteit. Met ondersteuning voor het afspelen van 4K-video en realtime transcodering is het een ideale oplossing voor mediaprofessionals.

De CES 2024 Picks Awards van TechRadar Pro bevestigen opnieuw QNAP's toewijding aan het verleggen van de grenzen van NAS-technologie. Met een meedogenloze focus op innovatie blijft QNAP bedrijven en individuen voorzien van de tools die ze nodig hebben om uit te blinken in de huidige datagestuurde wereld.