Thursday 18 January 2024

QNAP brengt Thunderbolt™ 4 All-Flash NASbook uit – de TBS-h574TX maakt videoproductie mogelijk met halsbrekende snelheden en hot-swappable M.2 SSD

Ongeëvenaarde prestaties met ZFS-gegevensbescherming om videoprojecten te versnellen van pre-productie tot post-productie
Taipei, Taiwan, 18 januari 2024 -QNAP® Systems, Inc., een vooraanstaand innovator op het gebied van computers en opslagoplossingen, heeft vandaag officieel de gloednieuwe Thunderbolt™ 4 all-flash NASbookTBS-h574TXgelanceerd die videoproductie-workflows stroomlijnt van pre-productie tot post-productie met een verhoogde productiviteit. De compacte TBS-h574TX biedt all-flash opslag met lage latentie met vijf E1.S/M.2 PCIe NVMe SSD-sleuven, high-speed I/O, en 13e generatie Intel® Core™ hybride-architectuur rekenkracht. Met innovatieve hot-swappable M.2 SSD-ondersteuning optimaliseert de TBS-h574TX de ervaring van Mac® en Windows® PC makers bij online videobewerking, overdrachten van grote bestanden, video transcodering en back-up. Het draagbare en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt de NASbook ideaal voor video-opnamelocaties, post-productieteams, kleine studio's en SOHO-gebruikers.

“Mobiliteit en onderhoudsgemak zijn van cruciaal belang voor het succes van snelle audiovisuele projecten. De TBS-h574TX NASbook is ontworpen met een volume van 2,54 liter en is kleiner dan A4-papier. Vergeleken met Apple Mac Studio® heeft de compacte TBS-h574TX zijn grootte met bijna 31% verminderd, waardoor productieteams hem gemakkelijk in verschillende soorten multimedia gereedschapskist en desktop-omgevingen kunnen plaatsen,” aldus Andy Chuang, Product Manager van QNAP, waaraan hij toevoegde “De langverwachte hot-swappable ondersteuning voor M.2 NVMe SSD's biedt nog meer onderhoudsgemak dat het ongemak van het productieteam bij het vervangen van SSD's oplost.”

Met vijf E1.S/M.2 PCIe NVMe SSD-sleuven (met een E1.S naar M.2 SSD-adapter aangesloten op elke sleuf), kan de TBS-h574TX all-flash NASbook-gebruikers flexibel M.2 SSD's of E1.S SSD's installeren voor snelle bewerking van RAW-bestanden; hot-swappable ondersteuning voor M.2 SSD's, samen met automatische RAID-schijfvervanging (ondersteund doorQTS 5.1/QuTS hero h5.1), stelt makers in staat SSD's te vervangen zonder systeemuitval voor gestroomlijnd lopende projectworkflows. De TBS-h574TX gebruikt de 13e generatie Intel® Core™ hybride-architectuur 12-core en 16-thread processor die een enorme rekenkracht levert om multitasking videoproductie aan te pakken, en de ingebouwde GPU versnelt video transcodering. De dubbele Thunderbolt™ 4-poorten bieden directe connectiviteit met Mac/PC werkstations voor ruw monteren op locatie. Dankzij de ingebouwde 2.5GbE- en 10GbE-poorten kunnen meer aangesloten clientapparaten worden gebruikt voor samenwerking tussen teams. Twee USB 3.2 Gen 2-poorten (10 Gbps) maken snellere import van videomateriaal van externe opslag naar de NASbook mogelijk, of aansluiting van DAS/JBOD voor het archiveren van eerdere videoprojecten. Pre-productieteams kunnen ruwe beelden van de NASbook eenvoudig op een groot scherm weergeven via de ingebouwde 4K HDMI™ voor eenvoudigere kwaliteitsbeoordelingen. Als opslag- en bewerkingswerkstation voor RAW-bestanden kan de TBS-h574TX ook een back-up maken van getranscodeerde kleine bestanden naarmyQNAPcloud Storage-cloudruimte, zodat teams op meerdere locaties eenvoudig bestanden kunnen openen, synchroniseren en delen.

De TBS-h574TX draait het op ZFS gebaseerde besturingssysteemQuTS hero, met zelfherstelling om automatisch beschadigde gegevens in RAW-afbeeldingen op te sporen en te repareren; ZIL met bescherming tegen stroomuitval stelt de NASbook in staat om door te gaan met het voltooien van onvoltooide gegevens schrijven na stroomuitval gevolgd door een stroomherstel, waardoor gegevensbeschadiging wordt voorkomen tijdens het wijzigen van gegevens. Met QNAP's gepatenteerde QSAL algoritme worden gelijktijdige multi-SSD-storingen in een SSD-RAID voorkomen voor verbeterde gegevensbescherming. De TBS-h574TX is ook de perfecte metgezel voor diverse multimediatoepassingen, waaronder de ideale gecentraliseerde opslag voor Adobe®-gebruikers en voor Roon®-server voor optimale muziekstreaming.


Koop een TBS-h574TX en ontvang 1 TB gratis cloudopslag!

QNAP heeft een speciale introductieaanbieding voor de TBS-h574TX. Koop en registreer een TBS-h574TX tijdens de introductieperiode en ontvang één jaar myQNAPcloud Storage 1 TB opslagruimte in de cloud gratis! De TBS-h574TX en myQNAPcloud Storage vormen een geweldige combinatie voor het creëren van hybride cloudopslag voor het efficiënt beheren van videoprojecten.Meer informatie »


Voornaamste specificaties

  • TBS-h574TX-i3-12G:Intel® Core™ i3-1320PE 8-core (4P + 4E) / 12-thread processor (tot 4,5 GHz); 12 GB RAM
  • TBS-h574TX-i5-16G:Intel® Core™ i5-1340PE 12-core (4P + 8E) / 16-thread processor (tot 4,5 GHz); 16 GB RAM

Set-top NAS met een volume van 2,54 liter; 5x E1.S/M.2 PCIe NVMe SSD-sleuven (een E1.S naar M.2 SSD-adapter aangesloten in elke sleuf), hot-swappable M.2 SSD-ondersteuning; 2x Thunderbolt 4 poorten; 1x 2.5GbE RJ45-poort; 1x 10GbE RJ45-poort; 2x USB 3,2 Gen 2 (10 Gbps) poorten; 1x USB 2.0 Gen 2 (480Mbps) poort; 1x 4K HDMI™ uitgang.