WD Red 2TB 5400rpm 64MB cache 6Gb/s SATA 35inch Bekijk groter
Western Digital

WD Red 2TB 5400rpm 64MB cache 6Gb/s SATA 35inch

WD20EFRX

718037799667

Western Digital

Harddiskdrives

HD 3,5-inch SATA NAS

2 Stuks

€ 84,27

Productbeschrijving

WD Red harde schijven zijn specifiek ontworpen voor NAS-systemen met 1 tot 8 stationssleuven. De schijven zijn ontworpen en uitgebreid getest op compatibiliteit met de unieke 24x7 hoge systeemvereisten van NAS-systemen thuis en in kleine kantoren.

NAS-compatibiliteit
WD stopt de verwarring. WD Red is de enige harde schijf voor NAS-systemen met 1 tot 8 stationssleuven. De schijven zijn ontworpen en uitgebreid getest op compatibiliteit met de unieke 24x7 werkomgeving en hoge systeemvereisten van NAS-systemen thuis en in kleine bedrijven.

Het geheim zit in de technologie NASware
De geavanceerde firmwaretechnologie die elke WD Red-schijf bevat, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in NAS- en RAID-omgevingen.

Energie-efficint
Verlaag uw elektriciteitsfactuur en CO2-uitstoot met WD Red-schijven. De innovatieve technologie vermindert het stroomverbruik en verlaagt de werkingstemperatuur. Dit zorgt voor een betrouwbaardere en voordeligere oplossing voor 24x7 NAS-omgevingen die altijd zijn ingeschakeld.

Verbeterde betrouwbaarheid
Uw NAS-systeem is altijd ingeschakeld, een erg betrouwbare schijf is cruciaal. Dankzij een verbetering van 35% in de MTBF ten opzichte van desktopschijven is de WD Red-schijf ontworpen en geproduceerd om een betrouwbaardere en robuustere oplossing te bieden.

3D Active Balance Plus
Onze verbeterde dual-plan balanscontroletechnologie verbetert de totale prestaties en betrouwbaarheid van de schijf. Harde schijven die niet correct zijn gebalanceerd, kunnen overmatige trillingen en geluid veroorzaken in een systeem met meerdere schijven, de levensduur van de harde schijf verlagen en de prestaties mettertijd verslechteren.

Uitstekende ondersteuning
Kopers van een WD Red-schijf kunnen gebruikmaken van onze gratis 24x7 supportlijn om op elk moment de hulp te krijgen die ze nodig hebben.

Langere garantiedekking
De WD Red-schijf wordt geleverd met een beperkte garantie van 3 jaar voor meer gemoedsrust.

Kenmerken van dit model:
  • Capaciteit 2.0TB
  • Rotatie snelheid: 5400rpm klasse
  • 64MB Cache
  • 6Gb/s SATA interface
  • 3.5-inch formaat, 1-inch hoog
  • Advanced Format
  • Throughput ca. 147MB/sec
  • Energieconsumptie ca. 4.4W


Klik hier voor de Brochure.