SXND4050G Netwerk Display Adapter DVII Bekijk groter
Silex

SXND4050G Netwerk Display Adapter DVII

4944406004667

4944406004667

Silex

9 Stuks

Scanning

Accessoires

Productbeschrijving

De Silex SX-ND4050G is een Netwerk Display Adapter (NetDA) met Full HD support om een 2de of extra beeldscherm op afstand te kunnen gebruiken zonder dat daar lange kabels aan te pas komen.

Op de NetDA wordt het extra beeldscherm aangesloten, een muis en keyboard (USB) zijn niet nodig maar kunnen op de NetDA worden aangesloten indien bediening van de PC gewenst is. Dit extra beeldscherm kan in Windows mirror modus gebruikt worden en geeft dan hetzelfde weer als het display van de PC. Door meerdere NetDAs toe te passen kunt u op maximaal 6 beeldschermen dezelfde weergave tonen als op het PC beeldscherm.
Dit bijvoorbeeld praktisch bij conferenties en trainingen om op meerdere locaties hetzelfde beeld te tonen.


Bovendien is het mogelijk om op het NetDA beeldscherm afwisselend het beeld weer te geven van meerdere PCs (max. 12). Om te schakelen tussen de PC bronnen moet een keyboard op de NetDA worden aangesloten.

De NetDA wordt geleverd inclusief de NetDA manager waarmee u eenvoudig alle NetDA devices in het netwerk kunt vinden, verbinden maken of verbreken met de monitoren en de status bekijken.

De SX-ND4050G NetDA kan bovendien ook als onafhankelijk wireless Access Point geconfigureerd worden zodat u het bestaande netwerk niet hoeft te belasten. Aanschaf van extra netwerkapparatuur is daarom ook niet nodig.
De NetDA maakt gebruik van standaard draadloze techniek (IEEE 802.11n, 300Mbit) en Gigabit Ethernet (wired) LAN. Daarmee heeft u de flexibiliteit om wired of wireless toepassingen te realiseren met n apparaat.

Geschikt voor gebruik met Windows 7 (32 en 64-bit), Windows Vista (32 en 64-bit) en Windows XP SP2 32-bit.Klik hier voor de Brochure.