Panasonic BBHCM515 Netwerk Video Camera 13 MegaPixel Pan/Tilt/Zoom PoE Bekijk groter
Opruimers

Panasonic BBHCM515 Netwerk Video Camera 13 MegaPixel Pan/Tilt/Zoom PoE

PABBHCM515

Opruimers

Opruiming

Ptz

1

€ 53,00

Productbeschrijving

Zolang de voorraad strekt

De BB-HCM515 is een 1.3 Megapixel Pan/Tilt netwerk video camera geschikt voor gebruik binnenshuis. Dankzij de PoE ondersteuning is de camera nagenoeg overal te plaatsen, ook als er geen netspanning nabij is.

 • 1.3 Megapixel netwerk video camera
 • Compact en Power over Ethernet ondersteuning
 • Bestuurbare Pan/Tilt lens
 • Kleuren nachtzicht modus (0.2 lux)
 • Adaptive Contrast Enhancement
 • Twee-weg half-duplex Audio
 • Incl. n-kanaals Network Camera Recorder software

  Resolutie en beeldkwaliteit
  De hoogste resolutie van de BB-HCM515 bedraagt 1280x1024 en levert heldere beelden, ook bij uitvergroten. De camera kan videobeelden leveren in MPEG-4 en Motion-JPEG (gelijktijdig) compressies. MPEG-4 beelden zijn beschikbaar met een maximum van 25fps bij een resolutie van 640x480, en max. 7fps in de megapixel resolutie.

  Weergave van gebieden die matig verlicht zijn kunnen automatisch verbeterd worden met de Adaptive Contrast Enhancement feature van de camera die compenseert bij veranderende lichtomstandigheden van de achtergrond.

  Twee-weg Audio
  Geluid kan worden opgevangen door de ingebouwde microfoon en beluisterd worden op een (networked) PC. De camera heeft een aansluitmogelijkheid voor externe, actieve speakers zodat bezoekers of indringers toegesproken kunnen worden. Video monitoring aangevuld met geluid kan een beveiligingsomgeving verbeteren dankzij de aanvullende informatie die videobeelden niet prijs geven.

  Opnemen op SD memory card
  De camera heeft een SD card slot voor memory modules van 64MB tot 2GB. Dit maakt het mogelijk om opnames en geluid direct in de camera op te slaan. Deze opgeslagen beelden zijn via het netwerk op te vragen. De SD card kan ook worden uitgenomen en op een computer worden uitgelezen.

  Netwerk future proof
  De netwerk cameras zijn standaard voorzien van IPv6 ondersteuning. Dankzij de dual-stack IPv4/IPv6 structuur, kunnen de cameras genstalleerd worden in een actueel IPv4 netwerk en zijn in een toekomstige IPv6 omgeving eveneens bruikbaar.

  Power over Ethernet
  De camera kan gevoed worden via de Ethernetkabel waardoor een voedingadapter en bijbehorende netspanning voorzien in de nabijheid van de camera niet nodig is. Het gebruik van een netwerkswitch met (IEEEE 802.3af) PoE voorziening of, een midspan (ook wel PoE injector) is dan een vereiste. Het energiegebruik van de PoE bedraagt slechts ca. 6.5W zodat een klasse-2 PoE voorziening al voldoende is. De BB-HCM515 wordt geleverd exclusief voeding adapter.

  Beweging detectie en alarmering
  De ingebouwde beweging detectie heeft een instelbare gevoeligheid zodat een bepaalde mate van beweging aanwezig moet zijn voordat een alarmering gerapporteerd moet worden. Bij detectie kan het videobeeld, of een reeks aan beelden, per e-mail verzonden worden of via FTP worden overgedragen.

  Pan, tilt en zoom
  Voorwerpen en personen die wat verderaf gelegen zijn t.o.v. de camera positie kunnen dankzij de 10-voudige digitale zoom functie toch in nader detail bekeken worden. De camera heeft een pan bereik van 170 graden en een tilt (kantel) bereik van 102 graden.

  Multi-camera viewing
  Een standaard web browser kan gebruikt worden voor het configureren van de camera en voor het bekijken van live video beelden. Het is zelfs mogelijk om in de camera een tabel te voorzien van IP adressen van andere Panasonic netwerk cameras zodat de browser de beelden van 1, 4 of zelfs 8 cameras gelijktijdig kan weergeven.


Klik hier voor de Brochure.