AXIS P1357 Indoor 5Mpix Dag/Nacht WDR H264/JPEG Audio IO PoE MicroSD/MicroSDHC slot Bekijk groter
Axis

AXIS P1357 Indoor 5Mpix Dag/Nacht WDR H264/JPEG Audio IO PoE MicroSD/MicroSDHC slot

AX0526-001

7331021001947

Axis

IP cameras

Fixed

0 (Bel voor beschikbaarheid)

€ 720,21

Productbeschrijving

AXIS P1357 Netwerk Video camera Exceptionele video surveillance met 5 Megapixel camera

  • Superbe beeldkwaliteit in HDTV of 5 Megapixel resolutie
  • P-Iris besturing
  • Meerdere H.264 streams
  • Digital PTZ en multi-view streaming
  • Edge storage

Excellente, vaste camera voor video surveillance met1080p HDTV kwaliteit

Exceptionele video surveillance met 5-megapixel vaste camera
De AXIS P1357 Network Camera maakt het mogelijk om grote gebieden af te dekken en biedt extreem gedetailleerde beelden met de 5-megapixel resolutie of full frame rate HDTV 1080p in H.264 en Motion JPEG. De dag/nacht camera kenmerkt zich met een P-Iris lens voor optimale helderheid, in aanvulling op de digitale PTZ, multi-view streaming en eenvoudige installatie met remote back focus, pixel counter en Power over Ethernet. Twee-weg audio, audio detectie, video beweging detectie, actieve sabotage alarmering en een SD/SDHC slot voor optionele locale opslag zijn ook ondersteund. De AXIS P1357 is ideaal voor gebruik in banken, scholen en winkels.

Geavanceerde iris besturing
De revolutionaire P-Iris van de camera maakt automatische en precieze besturing van de iris positie mogelijk om optimale scherptediepte te kunnen bereiken. DC-iris lenzen (optioneel) zijn ook ondersteund voor backward compatibiliteit. De dag/nacht functionaliteit houdt hoge kwaliteit beelden in stand onder lage licht omstandigheden.

Multi-view streaming
Om bandbreedte en opslagcapaciteit te kunnen reduceren biedt de camera digitale pan/tilt/zoom en multi-view streaming, waarmee verschillende uitsneden van het beeld als afzonderlijke streams gebruikt kunnen worden. De camera ondersteunt meerdere, individueel configureerbare video streams in H.264 en Motion JPEG.

Remote back focus en pixel counter
Nadat de focus handmatig (ruw) ingesteld is, kan de fijn afstelling met een PC / laptop gedaan worden m.b.v. de remote back focus functionaliteit. De pixel counter helpt de installateur te verifieren dat de pixel resolutie van een object voldoet aan de eisen van de klant of toepassing, bijvoorbeeld gezichtsherkenning.

Wordt geleverd inclusief: Standaard, connector kit, Installation Guide, Windows decoder 1-user licentie, Installation and Management Software CD, Exclusief Power Supply, excl. midspan.Klik hier voor de Brochure.

Gerelateerde producten