Bekijk groter
ATTO

ExpressSAS RAID x8 PCIe 20 to 6Gb SAS 16 Int port Lowprofile ESASR60F000

ATESASR60F000

ATTO

0 (Bel voor beschikbaarheid)

Componenten

RAID Controllers

Productbeschrijving

ATTOs ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATA RAID Adapters bieden de snelste connectivity naar SAS of SATA storage met geintegreerde RAID protectie.

Langdurige, bewezen RAID ervaring
Met meer dan 18 jaar ervaring in de ontwikkeling van RAID technologie, kenmerkt ATTOs familie met ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATA RAID adapters zich met de bewezen ATTO RAID Stack, DVRAID en CacheAssure technologien als de meest robuuste RAID connectivity oplossing in de industrie.

Flexibele connectivity oplossingen
Met verschillende poort configuratie opties inclusief 16 interne, 8 externe, 8 interne en 4 extern/4 intern, zijn de ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATA RAID adapters ideaal voor een grote varieteit aan IT en digitale media omgevingen waar hoge prestatie en RAID beveiligde data verlangd wordt. ExpressSAS RAID adapters hebben driver support voor Windows, Linux en Mac OS X en bieden een connectivity oplossing voor gebruikers met een heterogene operating system omgeving.

Ontwikkeld voor prestatie
De ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATA RAID adapter familie laat gebruikers hun belangrijke data onmiddellijk beveiligen en gelijktijdig de prestaties verhogen. ATTO ontwerpt ExpressSAS RAID adapters zodanig dat ook in in degraded mode de volle prestatie geleverd wordt en reduceert downtime met tot 50% dankzij snellere rebuilds, en beperkt de risicos t.g.v. een additionele defecte drive.

Exclusief latency management
Kenmerken zoals Advanced Data Streaming (ADS) en DriveAssure minimaliseren data transfer interrupties en verzekeren het hoogste niveau van consistente prestatie.DriveAssure verlaagd de kans dat een RAID groep degradeerd of offline gaat, veroorzaakt door trage of slecht functionerende diskdrives. Deze onderscheidende capabiliteit maakt ATTO de beste keuze voor high-performance, host-gebaseerde RAID connectivity.

CacheAssure technologie
Een Flash-gebaseerde protectie module biedt een onderhoudsvrije oplossing en beveiligd tegen dataverlies (van het cache geheugen) bij stroomuitval. De traditionele batterij back-up is niet nodig en maakt eea daarom onderhoudsvrij. Deze feature is standaard aanwezig op de CacheAssure modellen en als uitbreidingoptie beschikbaar voor de andere uitvoeringen.

Geavanceerde management tools
ATTOs eenvoudig te gebruiken Configuration Tool heeft een intuitieve GUI die het instellen, behrene en bewaken van RAID groepen vereenvoudigd. ATTOs ExpressSAS RAID adapters bieden de meest geavanceerde prestatie tuning mogelijkheden en troubleshooting utilities en biedt gebruikers gesofisticeerde diagnose en de flexibiliteit om instellingen te maken voor specifieke toepassingen.

Specificaties:
 • x8 PCIe 2.0 host interface
 • Uitmuntende prestaties met tot 6 Gb/sec per poort
 • Highly configurable RAID 0, 1, 4, 5, 6, 10, 40, 50, 60, JBOD, DVRAID support
 • SAS, SATA, SATA II connectivity
 • Vier x4 Interne Mini SAS (SFF-8087) connectors
 • Exclusieve Advanced Data Streaming (ADS) technologie
 • 512MB ECC Cache
 • CacheAssure, flash gebaseerde cache beveiliging
 • DriveAssure, spoort onjuist functionerende HDDs op
 • Gebruiksvriendelijke GUI gebaseerde configuratie utility
 • Drivers support voor Windows, Linux en MAC OS X
 • RoHS Compliant
 • 3 jaar garantie


Klik hier voor de Brochure.