Direct Zoeken

Snelzoeken

Selecteer Merk

Selecteer Categorie

Selecteer Subcategorie

Snel Bestellen

Voeg een product gemakkelijk en snel toe aan uw winkelwagen, door het invullen van de EAN13-code.

Secure USB Drives

Als je wil dat er niemand bij je data kan komen als je je USB-drive kwijtraakt, dan moet je gebruikmaken van een versleutelde USB.

We horen vaak genoeg dat de overheid of het bedrijfsleven USB-drives en laptops met belangrijke en gevoelige informatie kwijtraken. Als ze niet willen dat deze data in zulke gevallen op straat komen te liggen, kunne...

Als je wil dat er niemand bij je data kan komen als je je USB-drive kwijtraakt, dan moet je gebruikmaken van een versleutelde USB.

We horen vaak genoeg dat de overheid of het bedrijfsleven USB-drives en laptops met belangrijke en gevoelige informatie kwijtraken. Als ze niet willen dat deze data in zulke gevallen op straat komen te liggen, kunnen ze encryptie gebruiken. Met programma's zoals TrueCrypt kan je van elke USB-drive een versleutelde drive maken. Dit lost het probleem niet helemaal op, want tenzij je een erg lang en complex wachtwoord gebruikt, is het altijd mogelijk om het te kraken door middel van 'brute force'.

Naast dit soort softwarematige encryptie heb je echter nog hardwarematige encryptie. Op het moment dat je het wachtwoord vaak genoeg verkeerd invoert, formatteert hij de stick en reset hij de drive, waardoor de data op de stick onbruikbaar wordt.

Naar verluidt komt het vaak voor dat mensen hun wachtwoord vergeten en dat ze de fabrikant vragen om de data te decrypten, wat echter onmogelijk is. Dit geeft ook direct aan dat je er altijd voor moeten zorgen dat je je wachtwoord niet vergeet, of dat je een backup hebt van je data op een veilige plaats (het liefst allebei).

Bron: Hardware.info

Meer

Secure USB Drives Er zijn 117 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 117 items
Toont 1 - 24 van de 117 items